Friday, July 16, 2010

Membelai Payudara Wanita

Payudara adalah asset yang sangat penting bagi wanita. Ini merupakan daya penarik utama wanita selain punggung. Tiada satu pun lelaki di dunia yang tidak suka kepada payudara. Malahan, lelaki lebih suka dan bangga jika mempunyai pasangan yang memiliki payudara yang bersaiz besar. Wanita yang mempunyai saiz payudara yang kecil usah bimbang kerana payudara anda boleh membesar jika sering dibelai. Produk untuk tujuan menambah saiz payudara juga melambak di pasaran dari jenis pam sehingga ke krim urut. Semuanya terserah anda.


Payudara merupakan bahagian tubuh badan wanita yang sangat sensitive terhadap rangsangan. Menyentuh payudara wanita sudah cukup untuk membangkitkan ghairah mereka apatah lagi jika diurut dan dibelai dengan cara yang betul. Wanita sangat suka apabila lelaki bermain lama di payudara mereka sebelum menuju ke lubang nikmat wanita. Urutan dan belaian di payudara dapat menaikkan nafsu wanita dan dapat merangsang vagina mengeluarkan lebih banyak air.

Lelaki harus tahu cara menawan payudara wanita kesayangan mereka. Terdapat banyak saraf yang sangat sensitif di payudara wanita. Kerana itulah wanita mudah ghairah jika payudara mereka disentuh terutamanya kepada mereka yang berpayudara besar.

Payudara boleh dibelai dengan cara meramas dan menghisap putting. Cara ini boleh meningkatkan kegelian dan berahi wanita jika ia dilakukan samada secara lembut ataupun gelojoh. Suami perlu pandai mempelbagaikan cara untuk membelai payudara wanita mereka supaya wanita dapat menikmati kepuasan dan keseronokan yang maksimum.

Untuk permulaan, suami dinasihatkan supaya tidak terus menyentuh bahagian puting isteri. Belaian seeloknya dimulakan di bahagian sekeliling payudara. Wanita pasti tersentak dan ghairah apabila suami mencium sekitar payudara mereka berulang kali. Cium kawasan bahu dan kawasan di atas payudara wanita untuk menambah sensasi kenikmatan. Kemudian, ramaslah dan sentuhlah kawasan itu dengan cara yang lembut.

Jari-jemari memainkan peranan penting semasa memberi rangsangan pada payudara. Ramas di sekeliling pangkal payudara isteri dengan lembut secara bulatan. Namun, jangan menyentuh lagi payudara isteri. Ramas dan beramah mesra dengan bertanyakan kawasan-kawasan yang boleh memberi keselesaan pada isteri dan berikan tumpuan sepenuhnya pada kawasan itu. Isteri pasti teruja. Meramas payudara isteri dari arah belakang dalam keadaan duduk dapat memberikan isteri rasa nikmat yang tinggi. Ini kerana, suami dapat memegang payudara isteri sepenuhnya berbanding dalam keadaan berbaring. Pastikan kedua-dua belah payudara isteri dibelai dengan sempurna. Jangan sesekali menumpukan kepada sebelah payudara sahaja.

Selain itu, kawasan pada pangkal bahagian bawah payudara isteri juga, adalah merupakan kawasan sensitif dan menghairah pada isteri. Belai dan ramas dengan perlahan-lahan menggunakan tangan. Gilirkan dengan meramas sekeliling payudara dan gilirkan antara kedua-dua payudaranya.

Apabila isteri sudah ghairah dan inginkan lebih belaian daripada si suami, kemudian suami bolehlah merangsang puting payudara isteri. Rangsanglah puting isteri menggunakan lidah dengan cara menghisap atau menjilat lembut kawasan itu. Hisap puting payudara dengan memasukkan puting payudara ke dalam mulut dan sentuh puting dengan lidah. Pastikan hujung puting berada diantara bibir suami serta tidak menyentuh gigi. Seterusnya, sambil puting payudara isteri disedut dengan lembut, gunakan lidah bagi membasahi puting payudara. Suami jangan terlalu gelojoh menghisap puting isteri kerana boleh menyebabkan rasa ngilu dan sakit kepada isteri. Belailah dengan mulut secara lembut dan penuh kasih saying.

Gunakan lidah dan jilat secara sentuhan lembut secara membulat di sekeliling puting payudara. Sesetengah wanita suka apabila puting mereka dihisap dengan kuat. Jika suami suka untuk menghisap kuat puting payudara isteri, tanyakan kepada isteri terlebih dahulu. Lidah boleh digunakan untuk mengurut kerana otot lidah adalah kuat. Ia sama sahaja seperti bayi yang sedang menyusu tetek ibu. Gilirkan menyedut kedua-dua belah payudara isteri. Namun, mungkin juga isteri lebih suka sedutan pada sebelah payudara sahaja, maka interaksi daripada isteri amat penting.

Bagi menghairahkan lagi isteri, suami perlu melakukan ransangan tanpa henti terhadap payudara isteri. Jika payudara kanan disedut putingnya, payudara kiri pula jangan dibiarkan tidak diransang. Lakukan ransangan lain seperti meramas payudara kiri itu. Selain itu, ia juga boleh dilakukan secara bergilir-gilir.

Ketika melakukan hubungan seks, setelah batang zakar dimasukkan ke dalam faraj isteri, payudara isteri jangan dibiarkan begitu sahaja. Gilirkan dengan menghisap payudara dan diramas dengan lembut. Jangan biarkan salah satu payudara tidak disentuh. Ini adalah penting supaya wanita tidak putus merasai nikmat malahan mendapat nikmat yang maksima.

“Tit fuck” ialah memancutkan air mani diantara payudara isteri. Ini adalah salah satu cara bagi memvariasikan hubungan seks. Ia amat menghairahkan suami dan akan memberikan kepuasan pada pasangan terutama pada waktu isteri datang haid ataupun pantang selepas bersalin. Air mani yang dipancutkan ke payudara isteri bolehlah disapu di sekeliling payudara dan biarkan kering seperti memakai masker. Amalan ini dapat mengekalkan ketegangan dan kegebuan payudara isteri.

Satu lagi posisi kegemaran ketika melakukan seks yang boleh menghairahkan payudara isteri iaitu dengan isteri berada diatas semasa melakukan seks. Posisi “Woman on the top” membolehkan payudara dicapai dan juga diramas. Ia membolehkan puting dihisap dan diberi rangsangan dengan mulut. Sewaktu isteri mendayung suami, suami bolehlah meramas dengan kuat payudara isteri kerana pada saat ini, isteri sedang menikmati sensasi yang amat sangat. Tambahkan sensasi itu dengan cara membelai payudara isteri. Jika suami dapat menghisap puting payudara isteri, itu lebih bagus. Ni dapat membantu isteri mencapai kepuasan dan orgasm dalam hubungan seks.

Selain itu...teruskan membaca

1 comment:

  1. bagaimana hendak memberitahu si suami, bahawa si iseri tidak capai kemuncaknye sedangkan si suami telah puas?

    ReplyDelete