Friday, July 23, 2010

11 Titik Ghairah Wanita Yang Jarang Diterokai Tapi Wajib Diketahui


Bagi suami yang hanya menyentuh di daerah sekitar dada dan paha wajib baca tulisan ini. Perempuan mempunyai banyak titik ghairah yang wajib dieksplorasi bukan hanya sekitar dada.

Tangan dan kaki, jika disentuh secara tepatdan betul akan menghasilkan sensasi yang tidak terhingga.Wow!

Dari kepala ke kaki, itulah wilayah peka wanita, sayangnya banyak lelaki yang tidak mengetahui tentang perkara ini. Sebahagian besar lelaki cepat menginginkan pasangannya berbaring di tempat tidur dengan kaki terbuka lebar dan meninggalkan bahagian tubuh lain. Kuno!!

Inilah masanya lelaki fokus pada bahagian tubuh pasangan yang selama ini mungkin diabaikan. Minta si dia melakukan sesuatu yang berbeza kali ini.

Jika dia belum tahu wilayah mana yang peka terhadap sentuhan, tunjukkan sahaja tulisan ini padanya. Selamat mencuba!

1.Kepala
Minta pasangan menggunakan hujung jari dan tengah-tengah jari untuk mengelus pelipis anda. Kemudian, gunakan tangan untuk memainkan rambut sebelum dia menggunakan hujung jari untuk memicit kepala. Lakukan perlahan-lahan. Rebahkan kepala anda di pangkuan sementara dia melakukan picitan untuk bersantai.

2.Leher
Boleh menggunakan tangan atau mulut. Sebahagian besar wanita seronok ketika pasangan mengeksplorasi bahagian leher, baik dengan mengelus, mencium atau mengucup lembut. Ciuman dan kucupan sekitar leher dijamin menghasilkan sensasi luar biasa.

3.Punggung
Minta pasangan mencium bermula daripada bahagian kepala sehingga ke punggung sementara tangan merangkul pinggang.

4.Paha
Mintalah pasangan mengeskplorasi bahagian dalam dan luar paha dengan tangan atau mulut. Elakkan dulu daripada menyentuh bahagian organ genital. Selepas itu barulah sentuh bahagian genital isteri. Jangan menggigitnya. Cium daerah antara labia luar dan kemudian selesaikan sampai paha bahagian atas (klitoris) dengan lidah.

5.Belakang lutut
Anda telentang, angkat kaki, sandarkan di tubuh pasangan. Minta dia mencium atau menjilat lutut bahagian dalam. Cium dan kucup perlahan-lahan area tersebut dan sekitarnya.

6.Tangan
Pegang tangannya dengan telapak saling berhadapan dan gunakan kedua jari untuk meraba telapak tangan dengan lembut. Minta dia meraba seluruh permukaan tangan anda. Letakkan jari tengah di mulut pasangan dan biarkan dia menghisap jari anda perlahan-lahan. Lakukan hal yang sama terhadap suami anda.

7.Pergelangan tangan
Pegang tangan dengan telapak tangan berhadapan, dan gunakan hujung jari untuk menyusuri pergelangan tangan. Setelah beberapa minit mengelus, gunakan bibir, gigi dan lidah untuk mengucup dan gigit perlahan-lahan bahagian dalam pergelangannya.

8.Telinga
Sampailah ke telinga dan bisikkan sesuatu yang nakal atau ‘kotor’ untuk menaikkan berahi pasangan. Suami boleh mencium bahagian atas telinga, gigit perlahan-lahan. Jangan terlalu keras nanti akan sakit!

9.Perut
Minta si dia memeluk pinggang anda dengan kedua tangan dan hirup aromanya ketika hidung dekat dengan perut pasangan. Minta dia mencium perut dari hujung satu ke hujung yang lain, dan biarkan lidah menjilat bahagian itu.

10.Pergelangan kaki
Tidak kira samada anda sedang bercinta atau memulai foreplay, tempatkan pergelangan kaki di bahu pasangan. Minta dia menyentuhnya. Elus salah satu dengan tangan dan cium dari satu sisi ke sisi lain.

11.Kaki
Minta si dia mengelus atau memicit lembut dengan minyak urut atau krim.Letakkan di telapak kaki, perlahan-lahan naik ke ibu jari kemudian ke tumit.


Khas untuk anda : Teknik Ghairahkan Isteri

No comments:

Post a Comment